Espectacles
,
2016
Dissabte 20 d'agost
Parc del Pinaret
Cambrils

15a Nit d'Artistes de Cambrils

Torna la Nit d’Artistes de Cambrils. L’esdeveniment artístic del Camp de Tarragona tornarà el proper 20 d’agost al Parc del Pinaret de Cambrils en un llarg espectacle nocturn que comptarà amb divuit actuacions i prop d’una cinquantena d’artistes, molts dels quals, repeteixen procedents d’edicions anteriors, però com sempre, amb novetats. La màgia, l’humor, la dansa, o les activitats musicals estaran com sempre dinamitzades per la Banda de la Gamba, que es recupera d’edicions anteriors i que farà de fil conductor de l’esdeveniment artístic.
 
Tot i que l’espectacle central de la NAC té lloc el dissabte, durant tota la setmana es celebraran diferents activitats pensades per a tota la família que ajuden a difondre l’esdeveniment.
 
El programa d’activitats és el següent:
 
Dimarts 16 d’agost, a les 20:00 h, a l’Ateneu Juvenil
Inauguració de l’exposició “XV edicions de la NAC”.
 
Dijous 18 d’agost, a les 16:30 h, a la Plaça del Setge
Festa de l’escuma amb la Companyia Festa i Fusta. Activitat gratuïta.
 
Dijous 18 d’agost, a les 18:00 h, a la Plaça de la Vila
Jocs de fusta familiars amb la Companyia Festa i Fusta. Activitat gratuïta en col·laboració amb Vila Centre.
 
Divendres 19 d’agost, a les 22:30 h, al Passeig de les Palmeres (platja)
Festival Holi: esclat de colors mentre es balla amb la música més festiva. La venda de pintura començarà a les 22:00. Servei de bar.
 
La Nit d’Artistes més solidària
Per segon any consecutiu, l’entrada a l’espectacle del dissabte 20 d’agost al Parc del Pinaret serà solidària. Una vegada més, la NAC col·labora amb el Banc d’Aliments de Cambrils i, atès que l’entrada és gratuïta, es demana la col·laboració del públic portant llet o llaunes de conserva. Els aliments recollits es distribuiran entre les famílies de Cambrils que més ho necessitin.
  • imatge de control 1per1