Fires i festes
,
2017
Dissabte 30 de setembre, 11h
Diversos llocs
Torroja del Priorat

10a Nit de Vins de Torroja

Els actes de la 10a edició de la Nit de Vins de Torroja del Priorat es porten a terme el pròxim dissabte 30 de setembre, després que el passat 19 d'agost aquesta jornada es va suspendre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils del dia 17 d'agost.

El tast principal de la Nit de Vins es realitzarà a partir de les 17h a la piscina municipal (i no en horari nocturn com era habitual), mentre que el tast professional ha quedat suprimit. Al matí es preveuen portes obertes dels cellers locals, una visita comentada al poble i una vermutada popular al migdia.

Al tast de les 17h a la piscina el públic podrà tastar un vi de cada celler participant, 8 cellers de la població i 3 cellers convidats, a un preu de 15 euros. El preu de l’entrada inclou un val de 5 euros de descompte per a la compra d’una ampolla dins el recinte de la mostra.

Programa: 

11h | Portes obertes a diversos cellers de la vila (Aixalà i Alcait, Escoda Pallejà, Sabaté i Mur, Terroir al Limit i Va de Bòlid).

12h | Passejada guiada pel poble per conèixer la història i el patrimoni de Torroja.

13h | Vermutada popular a la plaça de la Bassa amb la col·laboració del Museu del Vermut de Reus.

17 a 19:30h | Tast de la Nit de Vins a la piscina amenitzada per DJ Golfo de Guinea. S’hi podran trobarels cellers Aixalà i Alcait, El Solà d’Ares, Escoda Pallejà, Sabaté i Mur Viticultors, Terroir al Limit, L’Infernal, Va de bòlid i Minyó. Els cellers de fora la DOQ Priorat convidats són: AV Bodeguers, Vins de Foresta i Celler Frisach.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1