Entorn
,
2017
Dies 23 i 24 de setembre
Platja de la Riera d’Alforja
Cambrils

13è Campionat de Catalunya de Llagut

La platja de la Riera d’Alforja de Cambrils acollirà el 13è Campionat de Catalunya de Llagut, una competició que ja va acollir els anys 2011 i 2014 i que està organitzada pel club Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i la Federació Catalana de Rem.

Uns 600 vogadors de 16 clubs de tot Catalunya participaran al campionat. Els vogadors de Cambrils hi competiran en vuit categories, des d’infantils fins a absoluts i veterans.

Com a novetat d’aquesta tretzena edició, a més de les classificacions per categories, hi haurà un títol pel club que aconsegueixi un millor medaller. D’aquesta manera, l’organització vol incentivar als clubs a competir en el màxim número de categories.

El campionat començarà el dissabte, 23 de setembre, sobre les 14h, amb les mànegues classificatòries de totes les categories, seguides de les repesques durant la tarda. Diumenge al matí hi hauran les semifinals i al migdia a les finals. Les regates es disputaran davant la platja de la Riera d’Alforja i el lliurament de trofeus es farà al passeig Marítim.

Més informació: 

Pàgina web de l'Ajuntament de Cambrils

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1