Entorn
,
2017
Diumenge 24 de setembre, 11h
Plaça del Pati
Valls

28a Festa de la Bicicleta

Valls viurà la 28a Festa de la Bicicleta, és un dels esdeveniments esportius de caràcter popular i familiar més multitudinaris i que, en les últimes edicions, ha comptat amb més de 800 corredors. La festa, en què les bicicletes prenen els carrers de la ciutat a partir de les 11h del matí, s'iniciarà i finalitzarà al Pati.

L'edició d'enguany tindrà dos recorreguts, un de curt i un altre de llarg. Per una banda, el circuit curt que va destinat a tots aquells ciclistes que s’inicien, van amb 4 rodes, han d’anar acompanyats a peu per un familiar o simplement no tenen suficient experiència per fer el recorregut llarg. Des del Pati seguiran per la Font de la Manxa, carretera de Montblanc, carrer Abat Llort, pont de la Fraternal, Prado, Barri de les Comarques, on hi haurà un punt d'avituallament, Pont del Cabré, carrer Candela, muralla de Sant Antoni i El Pati.

Per altra banda, el circuit més llarg, i com a novetat, es realitzarà en un recorregut mixt, no urbà en la seva totalitat com en les anteriors edicions. Una part tindrà lloc pels carrers de la ciutat i l’altra conduirà als participants fins a la Plana d’en Berga per tornar a Valls per fer el reagrupament. Concretament, el grup sortirà des d'El Pati i seguirà per la Font de la Manxa, la carretera de Montblanc, carrer Mossèn Martí, Roger de Flor, Ametllers, N240 fins a la rotonda de la Plana d’en Berga, urbanització Plana d’en Berga, camí del Bosc, Barri de les Comarques, on hi haurà un punt d'avituallament, Pont del Cabré, carrer Candela, muralla de Sant Antoni i El Pati.

Els interessats es poden apuntar el mateix dia de la cursa a la zona de sortida, on tots els participants recolliran la seva matrícula per penjar-la a la bici.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1