Activa't
,
2017
De l'11 al 15 d'octubre
Fira de Reus
Reus

47a fira exproReus

exproReus obre portes aquest dimecres en un espai de 23.000 m2 d'exposició i amb un total de 200 expositors. Gairebé la meitat de la superfície està destinada a l'automoció, amb 10.000 m2 on es podran veure pràcticament totes les marques de vehicles i les principals novetats del sector.

La gastronomia torna a centrar bona part del programa d'activitats d'exproReus, amb tallers i degustacions de productes i amb la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l'oferta de restauració, amb 16 expositors. Destaca el showcooking de la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós, que es farà dijous, dia 12 d'octubre, a les 12h del migdia.

També tenen un lloc destacat els espais dedicats a la llar, les noves tecnologies i la salut, que ompliran el recinte interior de firaReus amb ofertes i promocions especials, algunes de les quals ja es poden consultar a la web de firaReus. Com a novetat d'enguany hi haurà un espai destinat a la lactància materna.

Entre les activitats complementàries, es podrà accedir gratuïtament a l'espectacle de Power Rangers que es farà divendres 13 a les 18h, comprant l'entrada d'exproReus. I també en relació als espectacles a l'Auditori, hi haurà també una sessió de monòlegs que es farà dissabte i que amb un preu de 12€, inclou l'accés a exproReus.

Programa: 

Consulta'l aquí (PDF)

Preu: 

3€

Més informació: 

Pàgina web d'exproReus

  • imatge de control 1per1