Menjar i beure
,
2017
Diumenge 12 de novembre, 11h
Celler El Masroig
El Masroig

7a edició de la festa del Vi Novell

El Celler Masroig celebra la setena edició de la festa del Vi Novell 2017, en una jornada que vol posar en valor la tradició de la festa, tot coincidint amb el Centenari del Celler. Aquesta és la tercera edició en què tots els actes del Vi Novell es concentren al Masroig, al Priorat, amb la idea que la cita sigui una referència al calendari anual del vi i contribueixi a fomentar l’enoturisme a la regió.

L’actriu catalana Aina Clotet serà la padrina de la setena edició de la festa del Vi Novell.

El Vi Novell 2017 és un vi jove, fresc, franc i suau, de maceració carbònica, cupatge de garnatxa i carinyena. L’etiqueta, que és creació de l’Estudi de disseny Atipus, es descobrirà el mateix dia de la presentació. Lligant amb la idea de recuperar la tradició amb motiu de l’any del Centenari, en el disseny del Vi Novell s’ha volgut ressaltar aquest mateix aspecte, de manera que tornarà a estar relacionat amb la dita “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”.

D’acord amb l’estètica de l’etiqueta, Celler Masroig canviarà la seva fesomia apostant per un escenari relacionat amb la festa de la matança del porc, en què els objectes i les eines pròpies de la granja i la ruralitat tindran un protagonisme especial.

La festa començarà a les 11h amb l’actuació de Bandarra Street Orkestra, un col·lectiu de músics residents al Camp de Tarragona i un dels projectes més ambiciosos de la província que fusionen brass band, percussió brasilera i humor en les seves actuacions.

Al migdia, la padrina Aina Clotet farà el tradicional pregó i tot seguit espinjolarà la bóta del Vi Novell 2017. A quarts d’una, tots els assistents podran degustar el vi i, amb motiu del Centenari, s’elaboraran unes tapes gastronòmiques especials a preus populars. Seguidament, hi haurà l’actuació de Repu & Gerins. La festa l’amenitzaran també els Bandarra Street Orkestra i continuarà amb un DJ pels qui encara vulguin gaudir de la jornada durant les primeres hores de la tarda.

Programa: 

11h | Bandarra Street Orkestra

12h | Presentació del Vi Novell 2017

12.30h | Espinjolada de la bóta de vi

13.30h | Actuació Repu & Gerins

13.45h | Cloenda amb Bandarra Street Orkestra

15h | DJ

Organitza: 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1