AGENDA
Arts
Diumenge 19 de novembre, 17h
2017
Auditori Diputació
  • Tarragona

Cinema en Família: 'El nen i la bèstia'

La Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t impulsen, per segon any consecutiu, el cicle Cinema en Família, una iniciativa lúdica i cultural que té com a objectiu dotar a la ciutat de Tarragona d’una programació de cinema de qualitat pensada per a tots els públics.

En aquest sentit, del 5 de novembre al 25 de febrer es projectaran 12 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica. La programació Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, que en la seva primera edició ha comptat amb prop de mig miler d’espectadors.

Sinopsi

El Kyuta és un nen solitari que creua la frontera del món imaginari i es fa amic del Kumatetsu, una criatura sobrenatural que esdevindrà el seu amic i guia espiritual, i amb qui compartirà un munt d'aventures.

Premis:  Secció oficial llargmetratges al Festival de San Sebastián 2015/ Nominada a Millor pel·lícula independient als Premis Annie 2015/ Secció oficial llargmetratges d’animació al Festival de Gijón 2015/ Festival Internacional de Cine de Toronto 2015/ Festival de Sitges 2015.

Preu: 

5€

Més informació: 

El nen i la bèstia - Cinema en Família Tarragona

Et pot interessar

Un pont cap  a Terabithia - Cinema en Família Tarragona
Diumenge 26 de novembre, 17h
Tarragona
Wabi Sabi
Diumenge 10 de desembre, 12h
Celrà
Túnel del temps
Diumenge 26 de novembre, 12h
Lleida
Dilluns 1 de gener, 18h
Palafrugell
El meu primer festival
Dissabte 25 de novembre, 17:30h
Lloret de Mar
Dàmaris Gelabert
Diumenge 26 de novembre, 18h
Alpicat
Moros i cristians
Del 7 de novembre al 2 de desembre
Lleida