Fires i festes
,
2017
Diumenge 24 de setembre, 22h
Diversos llocs
Tarragona

Correfoc de Santa Tecla

Cada any, l’última nit de festes s’omple de les espurnes i els trons de carretilles i sortidors. Enguany, les forces de l’infern estaran representades pels grups Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Ball de Diables de Cervera, Ball de Diables de Torredembarra, Ball de Diables de Tarragona, Colla Diables Voramar del Serrallo, Drac del Morell, Drac de Llorenç del Penedès, Drac de Tarragona, Bou de Tarragona, Víbria de Tarragona i Griu de Tarragona.

Recorregut: plaça de la Mitja Lluna, carrer Unió, pujada per la Rambla Nova fins al carrer Adrià per un lateral, baixada per la Rambla Nova per l’altre lateral a l’alçada del carrer Sant Agustí fins a l’estàtua dels despullats.

Tot seguit, a la Rambla Nova, al voltant de l’estàtua dels despullats, eixordadores carretillades finals. Un cop acabat el correfoc, sorollosa i espurnejant traca per la Pirotecnia Accitana María Angustias de Guadix (Granada), amb el final de traca andalusa dissenyat especialment per a aquest moment, seguit de l'emocionant ‘Visca Santa Tecla!’ i la façana pirotècnica que s’enlaira des de l’esquena de l’estàtua de Roger de Llúria al mateix Balcó del Mediterrani.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1