Arts
,
2017
Del 25 al 31 d'octubre
Biblioteca Pere Anguera
Reus

Exposició '600 Anys del poble gitano a Catalunya'

La Biblioteca Pere Anguera acull l'exposició ‘600 Anys del poble gitano a Catalunya’, programada per Reus, Capital de la Cultura Catalana, en el marc de la programació de la Capital de la Cultura als Barris. La mostra reflecteix el moment històric que ha viscut i està vivint aquest col·lectiu des de fa més de sis segles i és una forma de reconèixer les aportacions que el poble gitano ha fet a Catalunya al llarg de la història.

Aquesta activitat forma part del conjunt d'accions i línies de treball recollides al Pla integral del poble gitano 2017-2020, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, des de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària. Una de les finalitats d'aquest Pla és la difusió i el coneixement del poble gitano i la seva cultura, com a punt bàsic del reconeixement institucional vers aquest poble.

Horari: 

Dilluns, dimecres i divendres de 16h a 20h. Dimarts de 10h a 20h, dijous de 10h a 14h i de 16h a 20h i dissabtes de 10h a 14h, excepte dissabtes després de divendres festiu.

Inauguració: 

Dimecres 25 d'octubre, a les 17h

Més informació: 

  • imatge de control 1per1