AGENDA
Fires i festes
Del 16 al 22 d'octubre
2017
Diversos llocs
  • Valls

Fira de Santa Úrsula

La Fira de Santa Úrsula de Valls serà epicentre de catalanitat entre el 16 i el 22 d’octubre. Els castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat projectaran el lema ‘Força, equilibri, valor i seny’ en la commemoració dels 150 anys de la seva estrena l’any 1867 dins la composició coral ‘Los Xiquets de Valls’, efemèride amb ressò en el programa amb diferents activitats.

El 7è Simposi Casteller, dedicat als drets vinculats al fet casteller i l’evolució a partir de les noves dinàmiques d’assaig; la 7a FiraCastells, amb una vintena d’estands i l’estrena de quatre nous expositors en els àmbits de l’artesania i de la producció de marxandatge.

L’apartat musical del dissabte 21 estarà protagonitzat pel líder de Dusminguet i de la Troba Kung-Fú, Joan Garriga & Galactic Mariatxis (plaça de l’Oli) i pels vallencs Mariona & Gabriel Duet i Elena Volpini (Pati, divendres tarda).

No hi faltarà la cuina km0 de Ramon Martí del Restaurant El Llagut, de Tarragona, i les tapes castelleres del xef Oriol Carbonell; l’obertura al públic durant el cap de setmana de la plaça interior del futur Museu Casteller de Catalunya, que ha completat els treballs de construcció de la caixa continent; les activitats familiars que continuen creixent; i el cim de la Fira amb la diada castellera del diumenge 22 al migdia amb les dues colles dels Xiquets de Valls.

Programa: 

Consulta'l aquí (PDF)

Més informació: 

Fira de Santa Úrsula - Valls 2017

Et pot interessar

El Més Petit de Tots
De l'11 al 26 de novembre
Lleida
Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Concert, Lauzeta, folk, celta, música, alternatiu, Antares, Lleida, agost, 2016, Surtdecasa Ponent
Diumenge 22 d'octubre, 19h
Lleida
Caixanegra
Del 6 d'octubre al 2 de novembre
Lleida
The Gramophone Allstars Big Band
Dissabte 11 de novembre, 20:30h
El Vendrell
Art
Diumenge 22 d'octubre, 19h
Balaguer
Del 20 al 22 d'octubre
Sant Cugat Sesgarrigues