Activa't
,
2017
Del 24 al 26 d'octubre
Cementiri general
Reus

Visites nocturnes al Cementiri General de Reus

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza un any més el cicle de visites nocturnes a diferents espais del Cementiri General de Reus, coincidint amb la proximitat de la data de Tots Sants i el Dia dels Difunts. La companyia teatral La Gata Borda s'encarregarà de nou de dramatitzar les visites per donar a conèixer el patrimoni del cementiri reusenc els dies 24, 25 i 26 d'octubre.

Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic tenen com a finalitat divulgar l'important patrimoni del cementiri de la ciutat i donar a conèixer la seva història. Aquest cicle de visites s'ha consolidat després de les diferents edicions -iniciades l’any 2009- com un esdeveniment amb molt bona acollida. Per aquest motiu amb el pas dels anys s'han incrementat el nombre de representacions fins a les tres jornades actuals.

Les visites que s'han programat enguany seran els dies 24, 25 i 26 d'octubre amb els següents horaris: a les 19:30h, a les 20:45h i a les 22:00h.

Inscripcions: 

Per poder participar en aquesta activitat, és imprescindible formalitzar la visita per correu electrònic visitescementiri@sfreus.cat o trucant al telèfon del Tanatori Municipal de Reus, el 977 750 422 (de 9h a 14h)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1