Llibres
,
2017
Dijous 26 d'octubre, 18:30h
Biblioteca Carles Cardó
Valls

Xerrada - col·loqui amb l'escriptor Andreu Martín

L'escriptor Andreu Martín oferirà una xerrada-col·loqui centrada en la literatura com a eina de valors. Agafant com a punt de partida la seva novel·la ‘Cabaret Pompeya’ (guanyadora del premi Sant Joan Unnim), l'autor, acompanyat de la psicòloga Núria Vendrell, parlarà del compromís i la identitat col·lectiva. El llibre narra les vivències de tres joves amics anarquistes a la convulsa primera meitat del segle XX a Barcelona, cadascun d'ells segons els propis principis ètics.

Andreu Martín (Barcelona, 1949) és un dels més rellevants autors catalans actuals de novel·la negra. Escriptor i guionista, graduat en Psicologia, ha guanyat diversos premis, entre els que destaquen el Premi Sant Joan de Narrativa o el Premi Nacional de Literatura infantil i juvenil, que el va donar a conèixer amb el famós personatge d'en Flanagan, un jove que resol encàrrecs detectivescos dels companys de classe.

L'acte és obert a tots els públics, d'entrada gratuïta i la lectura de la novel·la no és un requisit imprescindible per assistir-hi.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1