Arts
,
2018
Diumenge 11 de febrer, 17h
Auditori Diputació
Tarragona

Cinema en Família: 'Friends: L'aventura a l'illa dels monstres'

La Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t impulsen, per segon any consecutiu, el cicle Cinema en Família, una iniciativa lúdica i cultural que té com a objectiu dotar a la ciutat de Tarragona d’una programació de cinema de qualitat pensada per a tots els públics.

En aquest sentit, del 5 de novembre al 25 de febrer es projectaran 12 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica. La programació Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, que en la seva primera edició ha comptat amb prop de mig miler d’espectadors.

Sinopsi

Mar endins, envoltada de boira, existeix una misteriosa illa que diuen que és la llar d'una família de monstres. Està completament prohibit apropar-se a ella. Però un dia, un nen humà, en Xampinyó, es perd i acaba trobant-se cara a cara amb les misterioses criatures que habiten allà. L'arribada de Xampinyó fa condir el pànic a l'illa, ja que en realitat són els monstres els que viuen atemorits pels humans. Així doncs, confien la cura del petit a l'irascible Rondinaire.

Direcció: Takashi Yamazaki

Premis: Nominada a Millor pel·lícula d’animació per l’Acadèmia de cine del Japó.

Preu: 

5€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1