Arts
,
2018
Diumenge 21 de gener, 17h
Auditori Diputació
Tarragona

Cinema en Família: 'Kubo y las dos cuerdas mágicas'

La Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t impulsen, per segon any consecutiu, el cicle Cinema en Família, una iniciativa lúdica i cultural que té com a objectiu dotar a la ciutat de Tarragona d’una programació de cinema de qualitat pensada per a tots els públics.

En aquest sentit, del 5 de novembre al 25 de febrer es projectaran 12 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica. La programació Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, que en la seva primera edició ha comptat amb prop de mig miler d’espectadors.

Sinopsi

En Kubo és un jove enginyós de l’antic Japó. Viu una vida tranquil·la amb la seva mare treballant com a contacontes en un petit poble costaner. Un dia la seva vida farà un gir quan, sense fer cas a la seva mare, no torna a casa abans del capvespre. A partir d’aleshores, en Kubo s’haurà d’enfrontar a enemics perillosos per trobar una armadura màgica que pertanyia al seu pare, un guerrer samurai llegendari.

​Direcció: Travis Knight

Premis: Nominat a Millor Llargmetratge animat i efectes visuals als Premis Oscar 2016/ Nominat a Millor Film d’Animació als Globus d’Or 2016/ Millor Pel·lícula d’Animació Premis BAFTA 2016/ Millor Llargmetratge d’Animació als National Board of Review (NBR) 2016/ Millor muntatge, disseny de producció i animació de personatge als Premis Annie 2016/ Nominada a Millor Pel·lícula d’Animació als Critics Choice Awards 2016/ Nominada a Millor Pel·lícula d’Animació al Sindicat de Productors (PGA) 2016.

Preu: 

5€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1