Família
,
2018
Diumenge 6 de maig, 18h
Teatre Auditori Casal Riudomenc
Riudoms

Concert amb Dàmaris Gelabert

Concert de la pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, presentant el seu nou espectacle musical 'La vida és música'. 

Un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels infants per mitjà de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert. Tot el que ens envolta sona, fins i tot abans de néixer. La vida és plena de sons, música i cançons. A través d’una petita història biogràfica i conduïda per les seves cançons més conegudes, la Dàmaris ens descobreix com el món és ple de sons i cançons, però també com les cançons ens ajuden a aprendre i a créixer.

 

Sinopsi: 

La Dàmaris Gelabert s'ha convertit en un referent musical pels nens i nenes del nostre país. Pedagoga i musicoterapeuta, les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants tenen un alt contingut pedagògic. Projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s'han popularitzat per les escoles i famílies amb els nens i nenes com a protagonistes. Una recepta infal·lible per acostar l'amor a la música i a la cançó des de ben petits.

Preu: 

 

Zona A: 14€ anticipada | 18€ taquilla
Zona B: 12€ anticipada | 16€ taquilla
Compra-les aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1