Espectacles
,
2018
Diumenge 28 de gener, 18h
Teatre Bartrina
Reus

Teatre 'Psicosi de les 4:48'

La coneguda actriu Anna Alarcón protagonitza aquesta peça clau de l'obra de Sarah Kane, dramaturga britànica de culte a nivell internacional.

L'actriu realitza un treball d'entrega absoluta damunt l'escenari, amb una interpretació intensa i plena de matisos que deixa als espectadors clavats a la butaca. Un treball reconegut doblement amb el Premi BBVA de Teatre 2016 al millor espectacle i a la millor actriu.

Alarcón compta amb una llarga trajectòria en teatre (com 'Sé de un lugar', que es va veure a l'Aurora) i a la televisió ('La riera', 'Pop ràpid', 'El cor de la ciutat', etc).

Sinopsi: 

Dos germans d'uns 30 anys tornen a casa de la mare per passar-hi un cap de setmana. En arribar, es troben que la mare hi té instal·lat un noi de la seva edat que l'ajuda a escriure un llibre sobre la Fundació que van posar en marxa els pares d'uns i altres fa 25 anys. Els dos germans es queden una mica perplexos i es pregunten... per què la seva mare ha escollit com ajudant el fill d'algú amb qui el pare no tenia bona relació?

Preu: 

12€ (preu únic) 
Compra en línia (enllaç) 

Fitxa tècnica: 

Direcció: Moisès Maicas
Interpretació: Anna Alarcón
Traducció: Anna Soler Horta
Espais i elements escènics: Toni Giró
Producció: The Three Keatons

Més informació: 

  • imatge de control 1per1