Menjar i beure
,
2016
Del 22 d'abril al 8 de maig
38 establiments
Cambrils

4es Jornades dels Fideus Rossos

Les 4es jornades del Fideus Rossos es duran a terme a Cambrils del 22 d’abril al 8 de maig. Durant aquests 17 dies, els restaurants del municipi oferiran uns menús tancats amb les diferents variants de Fideus Rossos com a protagonista als seus establiments. 
 
En aquesta quarta edició, 38 restaurants cambrilencs (8 establiments més que la darrera edició) oferiran les seves propostes gastronòmiques que tindran un element en comú enguany: el maridatge amb els vins i caves de Cava Torelló com a patrocinador de les jornades. Amb l’objectiu de servir més de 6.000 menús dels fideus rossos durant els dies de la promoció, els restaurants ultimen els darrers preparatius a les seves cuines per tal que les receptes siguin tot un èxit. 
 
Els preus dels menús oscil·len entre els 19,50€ i els 48,50€ i entre ells podrem trobar des de plats de la cuina més tradicional cambrilenca, fins a l’espectacularitat i sempre sorprenent cuina d’autor.
 
Cambrils us convida ara a gaudir d'un dels plats més propis, dels que podríem anomenar que estan dintre la categoria de “ranxos mariners”, herència de la cuina cambrilenca que han passat de generació en generació les receptes de Fideus Rossos. 
 
Per cloure les jornades, la Confraria de Pescadors de Cambrils, col·laboradors de les jornades gastronòmiques, oferirà una fideuada popular el dia 8 de maig entre les 11:30 i les 13:30 hores a la zona de l’aparcament de la Confraria,  a un preu simbòlic de 4€/ració + beguda a tots els assistents.
 
Els establiments participants
Els 38 establiments participants són: l’Original, Bresca, Taverna Lekeitio, El Pósito, La Galera, Bec d’Or, Can Solé, l’Escandall, Gami, Club Nàutic, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo Rest-Pizzeria, La Palmera de la Llosa, Cal Tendre, Rincón de Diego, Casa Gallau, Can Bosch, Acuamar, El Morter, Casavella, Les Barques, Casa Port, Miquel, Miramar, El Faro, Nou Piñas, El Pescador, Al Punt, Germans Miquel’s, l’Espurna, Vora, Moraima, El Maset, Del Mar, La Cuina d’en Jordi, La Tresca i Llop de Mar. 
 
Un calendari gastronòmic consolidat
Aquestes jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils que proposa 10 jornades/esdeveniments a la població i als nostres visitants durant tot l’any. Aquestes jornades segueixen a les ja molt consolidades Galeres (12ena edició) al mes de febrer o l’Encarxofat al mes de març. 
  • imatge de control 1per1