Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
L'Alcopica, la ruta gastronòmica alcoverenca, es concentrarà en dos caps de setmana (del 8 al 10 de juliol i del 15 al 17 de juliol) i en aquesta tercera edició hi pendran part 12 restauradors, un més que l'any passat.
Els establiments participants oferiran les seves creacions culinàries per 2,5€ amb beguda inclosa o 2€ sense beguda. Els restauradors d'aquesta tercera edició són: Cafeteria i menjars Bonillo, Bar Cafeteria Kebab, Bar Cafeteria Plaça Nova, Bar Colomí, Pastisseria Can Tomàs, l'Ermita del Remei, La Cova de Bandolers, el Xitxarel·lo, el Cercle d'Amics, el Pub Els Amics, Fonda Mas Rosich i Mas Rosich Pub.
Aquelles persones que hagin degustat un mínim de 8 tapes, de les 12 totals, poden votar la tapa guanyadora i entraran en el sorteig de dinars i sopars gratuïts. Tots els establiments tindran una urna en la que els participants dipositaran les butlletes segellades per tots els bars i restaurants. Aquests segells s'obtindran al mateix restaurant un cop desgustada la tapa.
Aquesta iniciativa gastronòmica i festiva anual està organitzada pels Aguilots Joves d'Alcover amb la col·laboració de l'Ajuntament amb motiu de la Diada de les Entitats.
L'Alcopica creix cada any en nombre de restauradors que s'hi adhereixen i en nombre de de tapes servides.
Podeu descarregar la guia de l'Alcopica 2016 aquí.