Música
,
2016
Del 21 al 23 de juliol
Diversos espais
Altafulla

Altacústic 2016

Dijous 21 de juliol

20 h - Escenari Castell. Artista Gigmit. Un artista de la plataforma internacional Gigmit obrirà aquest any el festival. Gratuït.
21 h - Escenari Castell. Lu Rois 'Cau de Lluna'. Pianista, compositora i cantant. El seu estil, no deixa ningú indiferent. Una de les joies més ben guardades del nostre país. Gratuït.
22 h - Escenari Castell. The Crab Apples 'Hello Stranger'. Formació poc comú que apareix subratllant la força femenina sobre els escenaris de Catalunya. Gratuït.

Divendres 22 de juliol

20 h - Escenari Placeta. Enric Verdaguer 'Moonstruck'. Una col·lecció de cançons que exploren un espai intermig entre el folk i l'indie, han permès difondre el talent d'aquest jove cantant i compositor. Gratuït.
21 h - Escenari Estrella. Maria Arnal i Marcel Bagés. Amb només quatre cançons enregistrades ja són amb tot mereixement, noms propis de la nova música tradicional. Gratuït.
22 h - Escenari del Pou. Pantaleó 'Reina Victòria'. Els amants de la melodia i la cançó gaudiran d’allò més amb el pop de corbata d’aquest grup vallesà. Gratuït.
22:15 h - L'Era del Senyor. Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver. Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. 16€ a l'Ajuntament d'Altafulla. 20€ a tarracoticket.cat.
23:30 h - Escenari del Pou. Inspira 'Greta'. Grup de culte de l’escena catalana amb un creixent reconeixement de públic i crítica. Les seves personals melodies brillen amb llum pròpia. Gratuït.

Dissabte 23 de juliol

20 h - Escenari Placeta. Judit Nedderman 'Un Segon'. Un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí. Gratuït.
21 h - Escenari Estrella. Silvio Álvarez 'Llops de Mar'. La seva música crea una atmosfera càlida i pròxima. Pop-folk carregat de records que ens permet viatjar vers un món fet de somnis i felicitat. Gratuït.
22 h - Escenari del Pou. Marion Harper 'Cotton Candy'. Si hi havia alguna cosa que faltava a Catalunya era ella i la seva proposta musical, radiant i potent. D’ella s’ha dit que fa pop lluminós. Gratuït.
23:30 h - Escenari del Pou. El Petit de Cal Eril 'La Força'. Aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ara afegeix noves joies a un cançoner brillant. Gratuït.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1