Arts
,
2016
Divendres 4 de novembre, 19:30h
Auditori CaixaForum
Tarragona

Cinema 'Zoology'

Tots els divendres del mes de novembre el festival REC omplirà CaixaForum de cinema. El programa europeu comença aquest divendres dia 4 a Tarragona amb la primera projecció.

Zoology és la pel·lícula que obre el programa europeu ACROSS THE LINE al CaixaForum aquest divendres 4 de novembre a les 19.30 h. El film d’aquesta primera sessió, explica la història d’una dona que transcorre per una vida anodina, però un gran canvi la portarà a situacions sorprenents. Zoology (Rússia, França, Alemanya) és plena d’al·legories i significats que ens farà reflexionar sobre com la vella Europa encara el futur.

ACROSS THE LINE és un projecte conjunt de sis països europeus (Estònia, Espanya, Àustria, Itàlia, Portugal i França) que s’estrena i es lidera des de Tarragona en mans del Festival Internacional de Cinema REC. Segons el Xavier Garcia Puerto, coordinador i un dels comissaris del projecte: “la idea principal és presentar pel·lícules que enganxen, però també retin a l’espectador sobrepassant fronteres, per portar el debat sobre la nou Europa cap a la societat i, d’aquesta manera, fer visibles i accessibles els nous creadors”. A partir d’aquest divendres, podem veure aquestes creacions d’autors joves europeus. 

Sinopsi
ZOOLOGY
Rússia, França, Alemanya // 2016
87’ // Director: Ivan I. Tverdovskiy
Secció oficial Karlovy Vary 2016
San Sebastian Zabaltegi 2016

La Natasha porta una vida anodina i rutinària a una petita ciutat costanera russa. Encara viu amb la seva mare, i no té gaires amigues a la feina; assisteix resignada al pas dels dies. Quan, de sobte, un inesperat canvi el seu físic farà que tot se sacsegi. Una novetat sorprenent, que la portarà a encarar els dies amb un altre ànim, però que aixecarà suspicàcies en tot el seu entorn. Perquè, estem disposats a assumir i abraçar els canvis? Què ens espera més enllà de les nostres rutines?

Podem confiar en el desconegut que ens arriba? Un film ple d’al·legories i significats, una pel·lícula sorprenent que ens farà reflexionar sobre com encara el futur la vella Europa; però encaixonar-la a la temàtica del nostre programa seria limitar aquesta multifacètica pel·lícula. Un jove director amb gran talent que promet noves sorpreses de futur.

Preu: 4€, descompte del 50% per clients de La Caixa

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1