Música
,
2017
Diumenge 5 de març, 18.30h
Sala Zero
Tarragona

Concert de Frank Diago

Concert de Frank Diago, principal exponent de la nova fusió entre flamenc, soul i pop només uns mesos després de la publicació a Youtube de seva primera versió ('Gipsy') d'èxits internacionals.

Al març de 2016 va veure la llum el seu primer àlbum en el qual es poden trobar un particular collage dels molts estils musicals que Frank Diago pot abastar. Amb el seu primer single, 'Quisiera', supera folgadament el milió de visualitzacions a Youtube en només tres mesos des de la seva estrena. Al juny de 2016 apareix el seu segon single 'Jaleo', superant també àmpliament el milió i mig de visualitzacions en les seves xarxes socials i aconseguint el seu primer número 1 en una ràdio comercial. L'estiu de 2016 realitza la seva primera i exitosa gira de concerts per Espanya alhora que compagina una intensa campanya promocional.

La seva última aparició a la televisió va ser el passat mes de novembre, com a convidat en el concurs d'Antena 3 'Tu cara me suena', en el qual va fer una versió de Miguel Gallardo. Actualment inicia el llançament del seu tercer single titulat 'Fuiste mía', en el qual una vegada més demostra la gran varietat de registres que posseeix aquest cantant.

Horari: obertura de portes a les 18.30h, inici del concert a les 19h

Preu entrada: 12€ / 15€

Venda anticipada:
Tarragona: Discos Arsis
Reus: Spook Records i Discos Qui’k
Online: Ticketea

Més informació: http://www.salazero.com

  • imatge de control 1per1