Música
,
2017
Divendres 26 de maig, 21h
Teatre Bartrina
Reus

Concert de Lucrecia

Veu i piano: Lucrecia
Guitarres: Vicenç Solsona

Un any més i amb l’arribada del bon temps, el Teatre Bartrina dóna la benvinguda als boleros. I ho fa, com sempre, amb una gran veu de dona, i de Cuba.

Artista, ara ja, gran a Catalunya, i gran a l’Amèrica que la va veure nèixer, Lucrecia arriba amb un concert preparat especialment pels amants de la bona música del Carib, i del bolero.

El conjunt de vivències i emocions que s’acumulen amb el pas del temps són la primera matèria que nodreix l’essència d’un gènere com el bolero. Per aquest motiu no podíem passar per alt la celebració dels 20 anys de la publicació del disc amb el qual la cubana Lucrecia s’instal·laria ja per sempre a les nostres vides, ‘Mis boleros’ (1996).

Una obra que, en sí mateixa, és una absoluta declaració d’amor al gènere, en companyia de la guitarra que millor sap posar els acords a l’amor i el desamor com és la del mestre Vicenç Solsona.

La recuperació d’aquell mateix repertori – Que sabes tu? , Franqueza, Contigo aprendí, Desencuentros, Dos gardenias, La glória eres tú i Nostalgia -, i el retrobament de tots dos a escena després de dues dècades, per als quals el pas del temps no ha fet més que afavorir la seva vàlua humana i artística, garanteix una vetllada absolutament màgica i única a Reus.

Preu entrada: 15€, 12€ i 9€
 
  • imatge de control 1per1