Música
,
2017
Dissabte 4 de març, 22h
Sala Zero
Tarragona

Concert de The Parrots + Lois

Concert dels grups The Parrots i Lois. The Parrots és un trio madrileny que porta ja uns anys fent soroll a l'escena garage i rock'n'roll internacional. Han editat EPs en segells com Bachelor (Àustria) o LuvLuvLuv (Regne Unit). Ara arriba el seu primer àlbum pel prestigiós segell anglès Heavenly Recordings (Tremps, Toy, Saint Etienne, Mark Lanegan), on la seva desimboltura lo-fi entre The Monks, Jonathan Richman, Black Lips, 13th Floor Elevators i The Groupies no deixarà ningú indiferent.

El disc ha estat produït pel mític Paco Loco als seus estudis del Port de Santa Maria (Cadis). Diego (guitarra, veu), Álex (baix, veu) i Larry (bateria) es van conèixer a la universitat i el que va començar sent un grup entre col·legues acabaria sent una de les bandes més importants de l'escena garage espanyola, de la qual se'ls considera una de les bandes estendard al costat de Hinds o dels seus inseparables amics Los Nastys.

Han donat centenars de concerts arreu del món en països com els Estats Units, concretament a Los Angeles o al festival SXSW (South BySouthWest), en el qual han actuat ja tres vegades. També els han vist a Costa Rica o Mèxic i en diverses gires per tota Europa, amb una gran base de fans a Londres i altres ciutats del Regne Unit.

Lois acaba de començar la seva carrera en solitari, però les oïdes més desperts i fins i tot mitjans internacionals com NME o The Line of Best Fit ja han parlat diverses vegades i sempre molt bé d'ell: 'el proper artista que creuarà fronteres des de l'excel·lent escena DIY de Madrid'. El segell americà Citrus City va editar les seves dues primeres cançons en cassette i Acuarela Discos ha publicat la seva primera referència en vinil. BBC Radio6 i especialment Mary Anne Hobbs ja s'han fet ressò d'aquest artista gallec establert a Madrid punxant la seva cançó 'Before You' al prestigiós programa que dirigeix ​​la britànica. La veritat és que Lois té un talent fora del normal. Entre Bryan Ferry i el C-86, entre The Cure, la Velvet i Sean Nicholas Savage, el seu so és únic i molt personal.

Horari: obertura de portes a les 22h, inici del concert a les 22.30h

Preu entrada: 10€ / 13€

Venda anticipada:
Tarragona: Shiva Music i Discos Arsis
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records
Online: 4Tickets

Més informació: http://www.salazero.com

  • imatge de control 1per1