Música
,
2017
Dissabte 11 de març, 21h
Teatre Bartrina
Reus

Concert de Paula Valls

Veu: Paula Valls
Piano: Guillem Soler
Guitarra: Jordi Carles Mas
Contrabaix: Franco Molinari
Bateria: Joan Carles Aguerri

El consolidat Festival de Música Negra a Catalunya amb les millors formacions del gènere, energia, moviment, sentiment enguany fan parada per primera vegada a Reus.

En aquesta 16a edició ens presenten Black and White, un projecte que integren Paula Valls i una banda de músics profession
als de dilatada trajectòria.

La banda interpreta temes propis de Paula Valls, coproduïts per Guillem Soler, pianista de la formació, músic de prestigi i àmplia experiència. El guitarrista Jordi Carles Mas, el contrabaixista Franco Molinari i el bateria Joan Carles Aguerri, tots ells destacats professionals, completen la banda.

La música de Black and White combina la frescor i la puresa de la veu de la Paula, amb la solidesa i la calidesa dels experimentats instrumentistes que l’acompanyen.

La sonoritat resultant és sorprenent: un estil que s’adapta amb naturalitat a una veu jove, prometedora, càlida i propera a la música negra. Black and White sobrepassa fronteres de temps i d’espai, resulta enèrgic i alhora plàcid, nou i clàssic, jove i vell, fosc i clar. NEGRE I BLANC.

Preu entrada: 8€ anticipada i 10€ a taquilla
 
Més informació: 
www.teatrebartrina.cat
 
  • imatge de control 1per1