Música
,
2017
Diumenge 12 de març, 19.30h
Sala Zero
Tarragona

Concert de Popa Chubby

Popa Chubby és cosmopolita com la seva ciutat, Nova York, i dialoga amb altres músiques de carrer, com el rap, el hip-hop i el rock.

Aquest natiu del Bronx va créixer escoltant Otis Redding, Wilson Pickett i Jimi Hendrix, i més tard es va amarar de Led Zeppelin, Johnny Winter i Rolling Stones. Als 19 anys, se li va descobrir un nou món quan va devorar tots els discos dels tres King: Albert, B.B. i Freddie. Totes aquestes influències s'adverteixen en la música de Popa Chubby, que té una imponent presència en escena i un so avassallador. Ha tocat en pràcticament tots els clubs de Nova York, començant per l'històric Manny 's Car Wash, i després es va convertir en un ídol a Europa, on sovint apareix en portada de les revistes especialitzades en la guitarra. Les seves lletres tenen sovint un to de crítica social, especialment les del seu disc 'Peace, Love and Respect', publicat poc després de començar la guerra de l'Iraq.

Theodore Joseph Horowitz, el seu veritable nom, va néixer el 31 de març de 1960 i ve a presentar el seu últim disc, 'The Catfish'.

Obrirà la nit el nord-americà resident a Tarragona White Boy White i el seu Power Roots Trio.

Preu entrades: 18 / 22 €

Venda anticipada: Shiva Music, Discos Arsis, Dr.Válvula, Spook Records, Discos Qui’k, H-Records i 4Tickets

Més informació:

http://www.salazero.com/

https://www.popachubby.com/

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1