AGENDA
Arts
Del 25 al 31 de març
2017
Cal Bofill
  • Torredembarra

'Dia Internacional de l'Aigua'

El 25 de març és el Dia Mundial de l'Aigua. Coincidint amb la celebració dels 15 anys de la Campanya Catalunya Estalvia Aigua, la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció, organitza una exposició que inclou un recull de fotografies i materials relatius al desenvolupament d’aquesta campanya que va tenir lloc  als municipis de Barcelona (als barris de Sarrià i Nou Barris), Santa Perpètua de la Moguda i Torredembarra, municipi que va iniciar la campanya. 

A la Torre es van repartir i instal·lar prop de 300 mecanismes d’estalvi a les aixetes, dutxes i cisternes de WC que van permetre, amb les dades de la resta de municipis, calcular que si tots els habitatges de Catalunya l’any 2003 tinguessin instal·lats aquests sistemes, es podria estalviar un 12% del consum domèstic d’aigua. 

La campanya va incloure tallers a les escoles, auditories de consum d’aigua als edificis municipals i la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Comerciants de Ferreteries de Catalunya per incentivar la presència d’aquests mecanismes a les ferreteries. El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible va editar un llibre amb un recull de tota la experiència de les jornades temàtiques, diverses exposicions i resultats de la campanya. 

L’exposició, que inclou una trentena de fotografies, material d’estalvi, tríptics, guies i fulletons de la campanya es podrà visitar a Cal Bofill del 25 al 31 de març, de 10 a 14 h. El mateix dia 25, a les 11 hores, està prevista la inauguració.

Més informació:

www.torredembarra.cat

Et pot interessar

Del 18 d'agost al 17 de setembre
Castell d'Aro
Exposició 'Cicatrius' de Jordi Cané
Del 29 de juliol al 30 de setembre
Gandesa
Antigues maneres de fer a pagès
Del 31 de juliol al 31 d'agost
Vielha
Exposició 'Herois anònims'
Del 26 d'agost al 24 de setembre, de 10h a 14h
Manresa
Nimfal
Del 6 de juliol al 17 de setembre
Martorell
Del 29 d'agost al 2 de setembre
Vilafranca del Penedès
Fulleda
Del 23 al 28 d'agost
Fulleda