AGENDA
Arts
Del 25 al 31 de març
2017
Cal Bofill
  • Torredembarra

'Dia Internacional de l'Aigua'

El 25 de març és el Dia Mundial de l'Aigua. Coincidint amb la celebració dels 15 anys de la Campanya Catalunya Estalvia Aigua, la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció, organitza una exposició que inclou un recull de fotografies i materials relatius al desenvolupament d’aquesta campanya que va tenir lloc  als municipis de Barcelona (als barris de Sarrià i Nou Barris), Santa Perpètua de la Moguda i Torredembarra, municipi que va iniciar la campanya. 

A la Torre es van repartir i instal·lar prop de 300 mecanismes d’estalvi a les aixetes, dutxes i cisternes de WC que van permetre, amb les dades de la resta de municipis, calcular que si tots els habitatges de Catalunya l’any 2003 tinguessin instal·lats aquests sistemes, es podria estalviar un 12% del consum domèstic d’aigua. 

La campanya va incloure tallers a les escoles, auditories de consum d’aigua als edificis municipals i la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Comerciants de Ferreteries de Catalunya per incentivar la presència d’aquests mecanismes a les ferreteries. El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible va editar un llibre amb un recull de tota la experiència de les jornades temàtiques, diverses exposicions i resultats de la campanya. 

L’exposició, que inclou una trentena de fotografies, material d’estalvi, tríptics, guies i fulletons de la campanya es podrà visitar a Cal Bofill del 25 al 31 de març, de 10 a 14 h. El mateix dia 25, a les 11 hores, està prevista la inauguració.

Més informació:

www.torredembarra.cat

Et pot interessar

Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Dimecres 27 de desembre
Guissona
Diàlegs
Del 12 de desembre al 17 de gener
Lleida
Del 15 de desembre al 15 de febrer
Torrelavit
Exposició 'Un mar d'oliveres', de Núria Casanellas
Del 6 de desembre al 19 de gener
Mas de Barberans
Gaspar de Portolà
Del 30 de novembre al 15 de febrer
Lleida
Burruezo
Divendres 22 de desembre, 22:30h
Lleida