Fires i festes
,
2015
Del 5 de desembre al 5 de gener
diferents espais
L'Hospitalet de l'Infant

El Nadal dels sentits

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV) han organitzat, amb la col•laboració de l’Àrea de Turisme i  l’Associació de Restauració i Hoteleria, una campanya nadalenca que han batejat amb el nom de “El Nadal dels Sentits”.
 
Amb aquesta campanya, que estarà en marxa a l’Hospitalet de l’Infant des del 5 de desembre fins al 5 de gener, tots els caps de setmana (exceptuant el del 26 i 27 de desembre), es pretén “seduir els clients a través de tots els sentits: la vista, el tacte, l’olfacte, l’oïda, el gust i també el sentit del Nadal”, afirma l’ACHV.
 
Així, a la vuitantena d’establiments comercials que s’han adherit a la campanya, distribuïts entorn de la Via Augusta, la Plaça de l’Església, la Plaça de l’Almadrava i la Plaça Catalunya, s’hi lliuraran uns premis als clients per les compres a partir de 10 euros. Aquests premis consistiran en tiquets a bescanviar per un viatge al trenet nadalenc, una bossa de crispetes, un cotó de sucre, una sessió de maquillatge infantil o de globoflèxia. Puntualment, els comerços obsequiaran els compradors amb promocions en els bars i restaurants que participen en aquesta iniciativa. 
 
A banda d’això, els comerciants oferiran promocions especials a les seves botigues, hi haurà animació al carrer, música ambiental nadalenca, carrets de cotó de sucre i crispetes voltant pel poble; i del 4 al 7 de desembre, l’atracció firaire dels cavallets, davant de l’Oficina de Turisme.
 
Durant aquests dies, així mateix, els comerços estaran decorats amb els mateixos motius nadalencs i utilitzaran un ambientador idèntic a les seves portes, amb una olor dolça, vinculada al Nadal. 
 
Per donar la benvinguda a les festes, el proper divendres, 4 de desembre, tindrà lloc l'encesa oficial dels llums de Nadal a l'Hospitalet de l'Infant. A partir de les 18.30h, a la Plaça Catalunya, hi haurà una xocolatada popular, obsequi de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors; i la presentació del vídeo promocional de la campanya comercial "El Nadal dels Sentits". Pel matí, alumnes de l'Escola Mestral hauran decorat l'Arbre.
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1