AGENDA
Arts
Del 8 de febrer al 26 de març
2017
Museu molí de les Tres Eres
  • Cambrils

Exposició 'Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència'

Exposició 'Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència', produïda per l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), a partir del material dipositat a la Col·lecció Sabater Pi a la Universitat de Barcelona – Parc Científic de Barcelona.

Aquesta mostra inclou magnífics dibuixos de Sabater i Pi i posa de manifest la ingent tasca de recerca realitzada per aquest científic. Amb les seves investigacions va constatar la intel·ligència dels primats no humans, una vessant que actualment l’IPHES complementa investigant el seu comportament cognitiu en general que inclou aspectes que van des de la lateralitat manual (per què fem servir més la mà dreta que l'esquerra) fins a la seva capacitat tecnològica.

A través de diferents plafons, amb moltes imatges fotogràfiques, s’efectua un recorregut per la vida científica de Jordi Sabater i Pi des que el 1939, quan ell teia 16 anys, la seva família es trasllada a viure a Fernando Poo, a l’Àfrica, una illa que actualment s’anomena Bioko, fins a les seves últims reflexions.
 

Més informació: 
www.cambrils.cat/museu

*La mostra s’inclou dins del programa de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Cambrils.

Exposició 'Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència'

Et pot interessar

Exposició 'Cicatrius' de Jordi Cané
Del 29 de juliol al 30 de setembre
Gandesa
Exposició 'Herois anònims'
Del 26 d'agost al 24 de setembre, de 10h a 14h
Manresa
Cinemes Amposta
Del 4 d'agost a l'11 de setembre
Corbera d'Ebre
Clarianes de bosc
Del 1 de setembre al 23 d'octubre
Torroella de Montgrí
Diumenge 20 d'agost, 19:30h
Valls
Salvador Rodés
Del 5 d'agost al 6 d'octubre
La Granadella