AGENDA
Arts
Del 8 de febrer al 26 de març
2017
Museu molí de les Tres Eres
  • Cambrils

Exposició 'Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència'

Exposició 'Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència', produïda per l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), a partir del material dipositat a la Col·lecció Sabater Pi a la Universitat de Barcelona – Parc Científic de Barcelona.

Aquesta mostra inclou magnífics dibuixos de Sabater i Pi i posa de manifest la ingent tasca de recerca realitzada per aquest científic. Amb les seves investigacions va constatar la intel·ligència dels primats no humans, una vessant que actualment l’IPHES complementa investigant el seu comportament cognitiu en general que inclou aspectes que van des de la lateralitat manual (per què fem servir més la mà dreta que l'esquerra) fins a la seva capacitat tecnològica.

A través de diferents plafons, amb moltes imatges fotogràfiques, s’efectua un recorregut per la vida científica de Jordi Sabater i Pi des que el 1939, quan ell teia 16 anys, la seva família es trasllada a viure a Fernando Poo, a l’Àfrica, una illa que actualment s’anomena Bioko, fins a les seves últims reflexions.
 

Més informació: 
www.cambrils.cat/museu

*La mostra s’inclou dins del programa de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Cambrils.

Exposició 'Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència'

Et pot interessar

Exposició 'Refugiats, per què?', de Fundipau
Del 24 de novembre al 18 de desembre
Figueres
La verema dels 80. Una emigració civilitzada
Del 7 d'octubre al 26 de novembre
Palafrugell
Caixanegra
Del 6 d'octubre al 2 de novembre
Lleida
Pintura flamenca
Dimarts 24 d'octubre, 19h
Lleida
Exposició 'L’Evolució d’un poble: història de Sant Fruitós de Bages'
Del 29 de setembre al 3 de novembre
Sant Fruitós de Bages
Exposició 'Som Així!' - Reus 2017
Fins al 31 de gener de 2018
Reus
Vallpalou
Del 26 d'octubre al 2 de juliol
Lleida