Arts
,
2017
Del 24 de març al 23 d'abril
Pati del Palau de la Diputació
Tarragona

Exposició 'Sentiments i colors', de Josep Cebrián

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull l’exposició 'Sentiments i colors', un recull d’obres del pintor tarragoní Josep Cebrián, amb una dilatada trajectòria i un destacat bagatge artístic on sobresurten les seves aquarel·les amb temes paisatgístics.

Els colors i la transparència prenen el protagonisme a les obres de Cebrián, que segons paraules del mateix autor "són fruit d’una constant dedicació i de la meva forma de veure la pintura”. L’observació directa i detinguda del paisatge es tradueix en una modificació constant del concepte d’art, influenciat pel moment i les circumstàncies en què té lloc la mirada de l’artista.

Cebrián, format a l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, va desenvolupar el seu enginy creatiu sota el mestratge del professor Ramon Carreté i Lluís M. Saumells director, en aquell moment del centre, en un temps que l’artista defineix com "a molt ric i d’una gran activitat creativa a la ciutat". L’autor ha protagonitzat més d’una trentena d’exposicions, ha estat guardonat en sis certàmens de pintura i ha participat en una dotzena de simposis estatals i internacionals.

Més informació:
www.dipta.cat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1