Música
,
2017
Divendres 27 de gener, 22 h
Sala Zero
Tarragona

Gossos

El Zenit és el punt més alt, la culminació d’alguna cosa. També Gossos senten que estan en el Zenit de la seva vida com també està en el Zenit la resta de la seva generació.

En aquest 12è disc d’estudi, repassen molts moments del seu procés, com si totes les cançons que han fet al llarg del temps, combinades entre elles, donessin una visió més amplia i solida del conjunt. Melodies i veus a dojo, fusta de les acústiques i
metalls de les elèctriques amb dosis d’electrònica i teclats com mai.

Des del Zenit els Gossos veuen la vida amb certa distància i optimisme i amb ganes de caminar l’altra cara del camí. Reinventant-se, fluint pel riu que els acompanya, tenint molt clar que el que vingui serà diferent.

Els Gossos volen seguir composant una banda sonora per acompanyar molts moments de la vida de tantes i tantes persones amb qui s’han trobat pel camí i com a generació, ens reivindiquem per estar allà on els toca, des de la força del Zenit.

La gira que acompanyarà aquest nou disc serà més energètica i fresca, ideal per tornar als escenaris grans just després de quasi dos anys de l’exitosa i original gira 22, una gira més íntima, que ha servit per recuperar el contacte, pell a pell, amb el seu públic.

Divendres 27 Gener
Portes: 22.00h  Inici: 22.30h
Preu: 11€ Anticipada (+despeses) 15€ Guixeta
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music i Discos Arsis
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records
ONLINE: www.salazero.com i www.ticketea.com

  • imatge de control 1per1