Menjar i beure
,
2016
Divendres 26 de febrer, 19:30 h
Botiga Vidirecte
Reus

Inicia't al tast (nivell 1)

Després de l'exitosa inauguració, el passat mes de desembre, de Vidirecte a Reus, la botiga de referència de vins i caves de proximitat presenta un cicle de tastos i activitats de diferents tipologies. Des de tastos monogràfics a cursos de tast per a tots els nivells, passant per maridatges musicals o tastos gastronòmics.

Un dels principals objectius de Vidirecte és i ha estat sempre apropar i difondre el vi i el cava català de proximitat i de qualitat. Donar a conèixer aquells petits i mitjans cellers que elaboren productes excel·lents, i que moltes vegades, a causa de la immensitat del mercat els costa arribar al gran públic. Amb aquesta inicitativa, que tindrà lloc en un espai molt particular, envoltats de bons vins i sempre de la mà de grans professionals, Vidirecte podrà acostar aquests productes de qualitat i de Km 0 al públic, tant si són experts del món del vi, com si no.

La primera activitat serà un curset bàsic de tast on es degustaran diversos vins, des d’un blanc jove a un negre criança i s'aprendran els conceptes bàsics per saber gaudir el vi. Es tastaran vins de Km 0 i de qualitat, tots ells del celler Buil & Giné (Priorat), un dels millors cellers del món segons la prestigiosa revista Wines & Spirits. 

Tots els assistents rebran un diploma que els acreditarà un nivell bàsic de tast de vins.

Preu: 10 € / 7 € (socis botiga)
Durada: 90 min.
Inscripcions: clicant aquí, escrivint a info@vidirecte.cat o trucant al 977 107 106.

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1