Arts
,
2016
Divendres 8 de juliol, 22 h
Piscina Municipal
Falset

Liceu a la fresca. La Bohème

Falset acollirà la projecció de l'òpera La Boheme, en el marc de Liceu a la Fresca, una iniciativa del Gran Teatre del Liceu que apropa l’òpera als municipis catalans i als nous públics. La projecció tindrà lloc a la piscina municipal de Falset.

La Boheme, un dels símbols universals de l'òpera

La Boheme és una de les operes més representades arreu del món. És una òpera en quatre actes, amb llibret de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica, i basada en Scènes de la vie bohème d’Henry Murger. Es va estrenar l’1/02/1896 al Teatro Regio de Torí.

Amor, joventut i tragèdia a París

En unes golfes, neix l'amor entre Mimí i Rodolfo res més conèixer-se. Malgrat ser feliços junts, Rodolfo trenca la relació amb l’excusa del coqueteig de Mimí. La realitat és que ella està molt malalta i se sent culpable de que la seva vida austera l’ha fet empitjorar. Al final, es troben de nou un breu moment abans que ella mori.

La producció transportada al voltant del 1930 (100 anys després de l’original) és fresca, molt teatral i en un marc escenogràfic força tradicional.

Compta amb la participació d’Olga Kulchynska, guanyadora de l'edició 2015 del Concurs Tenor Viñas, en el rol de Musetta.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1