Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
En el marc de la campanya 'Ranxets, la cuina a Torredembarra', que pretén reivindicar la gastronomia tradicional de Torredembarra.
PROGRAMA: 12:00h: 'Showcooking: com es cuina un Ranxet? Asmarris i all cremat', a càrrec d’Oriol Castro del Restaurant Compartir de Cadaqués i Disgutar de Barcelona i d’Àlex Segú del Restaurant Eureka de Torredembarra.
12:30h: Degustació de Ranxets. “Bull a l’all i pebre i altres plats de Ranxets”. Tapa + beguda: 3€. A càrrec dels restaurants Blau Marí, Cal Coco, Cal Silver, Can Gla, Can Lluís, Cuina d’en Basili, El Capitán, El Marítim, El Vaixell, Eureka, Hostal Coca, L’avi Vitali, Las Palmeras, La Sirga, Òxid, Roda, Trencadissa Torredembarra i Picnic Port.
13:00h: Actuació de jazz amb el grup Stromboli Jazz Band, taller infantil de cuina a càrrec de Petit Xef i inflable infantil.
*Organitza: Ajuntament de Torredembarra
Més informació:www.torredembarra.cat