Música
,
2017
Dissabte 11 de febrer, 22 h
Sala Zero
Tarragona

Pep Sala

Pep Sala és, sens dubte, un dels compositors catalans més prolífics de la últimes dècades, amb més de 500 cançons registrades, la gran majoria de les quals estan incloses en els discs que va editar amb Sau, Pep Sala & La Banda del Bar i sota el seu propi nom.

Algunes d’aquestes peces han estat –i són- grans èxits que restaran per sempre en la memòria col·lectiva del nostre país. Però a més, ha escrit innumerables cançons per a altres artistes, i bandes sonores originals per a teatre, cinema i televisió. Tot això fa que estiguem davant d’un artista amb una dilatada i exitosa carrera que pocs poden arribar a aconseguir.

Enguany Pep compleix 40 anys de carrera professional en el món de la música i ho ha fet amb l’enregistrament del seu darrer disc 'Ops! Mireu què he fet', un doble CD, amb 31 cançons de tota la seva trajectòria professional, adaptades i gravades de nou, acompanyat de diversos artistes convidats.

Durant dues hores Pep Sala interpreta els temes inclosos en aquest darrer disc i que ressegueixen aquests 40 anys de dedicació professional a la música.

Un concert tant pels seguidors més incondicionals, com pel gran públic, ja que no hi falten els èxits de més popularitat de la seva trajectòria, alguns dels quals ja han esdevingut himnes del nostre país. Encara que aquesta gira es preveu sense els artistes convidats en el disc, no es descarta la possibilitat de comptar amb convidat sorpresa en algun concert.

Preu entrada: 14€ Anticipada | 17€ Guixeta

Més informació: 
www.salazero.com
www.facebook.com/pepsalaoficial

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1