Música
,
2016
Dissabte 7 de maig, 22:30 h
Sala Zero
Tarragona

Rebel Rebel - Tribut a David Bowie (Mi-te'ls, Satèl·lit, Ivory...)

Una bona representació de l'actual escena pop-rock del Camp de Tarragona retrà tribut a l'obra de David Bowie, mort el 10 de gener d'aquest any a l'edat de 69 anys i al poc temps de publicar Blackstar, el 25è àlbum de la seva carrera. El concert “Rebel Rebel – Tribut a David Bowie” és una iniciativa conjunta de Zero Produccions i Vòrtex Produccions i comptarà amb la participació de dotze grups i cantautors del Tarragona, Reus, Valls i Altafulla, que interpretaran fins a 24 clàssics -dos per formació- del duc blanc.

L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 7 de maig, a les 22.30 hores, a la Sala Zero de Tarragona. Pel seu escenari desfilaran algunes de les bandes més rellevants del territori: Mi-te'ls, Albert Jordà, Islandia Nunca Quema, Satèl·lit, Murmur, Playa Ángel, Ivory, Gottemberg, Zien Años, Uralita y Porlán, Hogaza i Tardemañananoche. Entre tots interpretaran cançons que ja formen part del patrimoni col·lectiu, com 'Heroes', 'Starman', 'Space Oddity', 'Sound and Vision', 'Sufragette City', 'Ziggy Stardust', 'Hallo Spaceboy', 'Queen Bitch'... 

“Rebel Rebel – Tribut a David Bowie” serà una ocasió ideal per a recordar el britànic, un dels artistes més importants de la història de la música pop, però també per a prendre al pols de l'inquieta escena tarragonina, que tan bones bandes està produint en els darrers anys.

Les entrades es poden adquirir ja a 6 € a les botigues Shiva Music de Tarragona i H-Records de Reus i a 8 € al portal digital Entradium.com. El dia del concert es vendran a taquilla a un preu de 10 €.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1