Jump to navigation
Del 17 al 25 d'abril
Del 19 al 26 d'abril
De 18 al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Del 14 al 27 d'abril
Del 12 al 27 d'abril
Diumenge 28 d'abril
Els dies 18 i 19 de setembre Santa Teca reunirà a la Plaça de l’Antic Escorxador producte local de qualitat, gastronomia de fusió i una programació musical Km.0. Un aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques de Tarragona i de la Catalunya Sud que combinarà cuina experimental, productes saludables, tastos de vins ecològics i cerveses artesanes.
Hi participen durant els dos dies restaurants, cellers i cervesers del territori (Km0). Restaurants: El Llagut, Almosta, El Tros, Cal Joc, Gustus i La Cava. Cerveses: Les Clandestines, Segarreta, Estraperlo, L’O, LaNou, Rosita i La Vella Caravana. Cellers: Escoda & Sanahuja, Laureano Serres (Mendall), Jordi Llorens, Celler Nou+, Comalats, Carlania, Clot de les Soleres, El Solà d’Ares, Sicus Terrers Mediterrànis, Mas Martinet, Mas Foraster, Mas Tuets, Bàrbara Forés i Vega Aixalà.
Divendres 18 de setembre, programació musical: Paudebanyoles – (a les 17h) Birra Ibèrica (presentació) – (a les 19h) The Old Happies – (a les 20:30h) Cloenda del I Hackaton Tecler – (organitzat per la Càtedra d’Emprenedoria de la URV a les 21h) Ferran Savall – (a les 22:30h) Espaldamaceta (trio elèctric ) – (a les 24h) Club Vinil Tarragona – (a les 01h)
Dissabte dia 19 de setembre, programació musical: Dj Ah! – (a les 11h) Vermut & Swing – (a les 13h) Club Vinil Tarragona – (a les 16h) Maria Arnal & Marcel Bagés – (a les 20h) Islandia Nunca Quema – (a les 22h) Mi-te’ls – (a les 23:30h) Uralita i Porlan – (a les 01h) Club Vinil Tarragona – (a les 02h)
El dissabte 19 de les 10h a les 22h, a la Plaça de l’Antic Escorxador i espais adjacents, tindrà lloc el mercat de territori amb productors i creatius del Camp de Tarragona. Durant tot el dia producte local de qualitat elaborat amb valors de sostenibilitat i solidaritat, un petit aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques de Tarragona i la Catalunya Sud.
Participen: Entre Flors, De Temporada, Armand, Formatges Marvall, Especies a mà, Licors Rocanys, Iunrave, Forn Cabré, Organic Fruit, Oli de Picamoixons, Forn Andreu, Pergamino Cafè, Forn de Mont-ral, La Violette, Apícola Nogués. Les inscripcions per participar estan obertes.