Espectacles
,
2017
Diumenge 2 d'abril, 19h
Pati del Centru
Vila-seca

Teatre 'Arsènic i puntes de coixí'

La companyia La Teca celebra mig segle de vida als escenaris amb un clàssic de la comèdia, estrenat el 1939 i que es va fer molt popular gràcies a la versió cinematogràfica que en va dirigir Frank Capra i que protagonitzava Cary Grant. 'Arsènic i puntes de coixí', escrita per Joseph Kesselring, és una comèdia negra delirant sobre dues velletes que tenen un concepte molt peculiar de la caritat humana. De fet, tots els homes grans i solitaris que s’instal·len a la seva casa d’hostes, acaben morts i enterrats al celler.

El caos es desferma quan el nebot de les velletes, enamorat i a punt de casar-se, descobreix el pastel i intenta dissuadir-les dels seus estranys mètodes caritatius. A l’equació s’hi ha d’afegir un germà grillat, que es pensa que és un militar, una nòvia a punt d’engegar-ho tot a rodar i un visitant inesperat i sinistre. El resultat és un vodevil monumental, que no deixa treva a l’espectador i que va crear escola.

Es tracta d’un espectacle de gran format amb una dotzena de persones a dalt de l’escenari. La versió de La Teca està protagonitzada per Montse Parra, Carme Pascual, Joan Ortoneda i Pep Pellicer i dirigida per Tere Franch.

Preu entrades: 10€

*Organitza: Amics del Teatre de Vila-seca

Més informació:
www.amicsdelteatrevila-seca.org

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1