Espectacles
,
2017
Dimarts 7 de febrer, 21h
Teatre Fortuny
Reus

Teatre 'Macbeth i les flors del mal'

La tragèdia de Macbeth, de William Shakespeare, desgrana minuciosament un dels episodis més obscurs i sagnants de la història del regne d’Escòcia. Un text teatral punyent, que tracta la dialèctica entre el poder i el perill de la seva ambició desmesurada, alhora que mostra d’una forma crua -i alhora poètica-, les conseqüències de la traïció i el pes de la consciència i els remordiments.

Un text eminentment teatral versionat i adaptat per a ser interpretat per a dos actors, intertextualitzant poemes de 'Les flors del mal', de Charles Baudelaire, considerada l’obra més important de la poesia moderna francesa, que pren com a pilar fonamental la passió de l’amor com a gèrmen de la mort i l’obsessió per aquesta. Una tragèdia sense precedents dins el corpus teatral de William Shakespeare; cap espectador no podrà quedar indiferent davant d’ella. Colpidora, dura i alhora extremadament sensual.

Ernest Villegas i Belén Fabra, un tàndem que no para de recollir excepcionals crítiques pels seus darrers treballs a nivell nacional, ens conduiran pels racons més foscos del vers shakesperià fent gala de la seva força dramàtica en personatges tan complicats i alhora fascinants com són el propi Macbeth i la seva esposa, Lady Macbeth.

Preu entrada: 15€ (sense numerar) 

Més informació: 
www.teatrefortuny.cat/macbeth-i-les-flors-del-mal

  • imatge de control 1per1