AGENDA
Espectacles
Dissabte 18 de febrer, 21h
2017
Teatre Bartrina
  • Reus

Teatre 'Revolta de bruixes' de Benet i Jornet

Direcció: Juan Carlos Martel Bayod
Interpretació: Chantal Aimée, Clàudia Benito, Raquel Ferri Dolors, Àurea Márquez, Xicu Masó, Andrea Ros, Júlia Truyol Rita

Una producció del Teatre Lliure amb la Jove Kompanyia

La història de Revolta de bruixes narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Elles componen la brigada encarregada de la neteja diària d’uns grans locals de caràcter despersonalitzat; ell s’ocupa de la vigilància i control nocturn d’aquests mateixos locals. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és gairebé l’única cosa que les uneix, i és per això que la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats.

Amb termes manllevats del tarot podríem dir que, a les forces del dia, s’hi oposaran les forces de la nit; a l’emperadriu s’hi enfrontarà la papessa; a un concepte racional de la vida, una visió irracional de les forces que regeixen el nostre destí. De mica en mica, cobren importància i s’interfereixen entre si el problema dels límits de la intel·ligència humana, el problema de l’esquinçament interior que pot produir la passió amorosa, el problema de la por davant el dolor i la mort; tots ells acabaran per ser elements decisius en una lluita el resultat de la qual, al final de l’obra, no pot ser res més que provisional. Mentre, al marge de la batalla, però incidint en ella, la imaginació, l’instint de la vida, que ens presenten potser una alternativa. No es pretén donar respostes gaire contundents.

Només plantejar unes angoixades qüestions, recordar alguns aspectes de la crisi ideològica que viu el nostre entorn, intentar l’anàlisi de per què, inesperadament, els bruixots tornen i es fan amb el poder.

Preu entrada: 20€, 15€ i 12€

Més informació: 
www.teatrebartrina.cat

Revolta de bruixes

Et pot interessar

Y-X o la fidelitat dels cignes negres
Divendres 24 de novembre, 21h
Celrà
Un pont cap  a Terabithia - Cinema en Família Tarragona
Diumenge 26 de novembre, 17h
Tarragona
Pool
Divendres 24 de novembre, 21h
Juneda
Menuda comèdia
Diumenge 26 de novembre, 18h
Cervera
Lo preu de dormir tranquil
Divendres 24 de novembre, 21h
Juneda
Improsia #143
Dijous 23 de novembre, 22:30h
Lleida
aWish
Divendres 15 de desembre, 21h
Platja d'Aro