AGENDA
Espectacles
Dissabte 18 de febrer, 21h
2017
Teatre Bartrina
  • Reus

Teatre 'Revolta de bruixes' de Benet i Jornet

Direcció: Juan Carlos Martel Bayod
Interpretació: Chantal Aimée, Clàudia Benito, Raquel Ferri Dolors, Àurea Márquez, Xicu Masó, Andrea Ros, Júlia Truyol Rita

Una producció del Teatre Lliure amb la Jove Kompanyia

La història de Revolta de bruixes narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Elles componen la brigada encarregada de la neteja diària d’uns grans locals de caràcter despersonalitzat; ell s’ocupa de la vigilància i control nocturn d’aquests mateixos locals. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és gairebé l’única cosa que les uneix, i és per això que la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats.

Amb termes manllevats del tarot podríem dir que, a les forces del dia, s’hi oposaran les forces de la nit; a l’emperadriu s’hi enfrontarà la papessa; a un concepte racional de la vida, una visió irracional de les forces que regeixen el nostre destí. De mica en mica, cobren importància i s’interfereixen entre si el problema dels límits de la intel·ligència humana, el problema de l’esquinçament interior que pot produir la passió amorosa, el problema de la por davant el dolor i la mort; tots ells acabaran per ser elements decisius en una lluita el resultat de la qual, al final de l’obra, no pot ser res més que provisional. Mentre, al marge de la batalla, però incidint en ella, la imaginació, l’instint de la vida, que ens presenten potser una alternativa. No es pretén donar respostes gaire contundents.

Només plantejar unes angoixades qüestions, recordar alguns aspectes de la crisi ideològica que viu el nostre entorn, intentar l’anàlisi de per què, inesperadament, els bruixots tornen i es fan amb el poder.

Preu entrada: 20€, 15€ i 12€

Més informació: 
www.teatrebartrina.cat

Revolta de bruixes

Et pot interessar

Teatre 'La calavera de Connemara'
Dissabte 20 de gener, 20:30h
Riudoms
Dissabte 3 de febrer, 21h
Figueres
Plors de cocodril
Dissabte 10 de març, 17h
Lleida
Espectacle 'Nein' de Jordi Romero Guerrero
Dissabte 20 de gener, 20h
Reus
Dissabte 20 de gener, 21:30h
Castelló d'Empúries
Paradise
Diumenge 21 de gener, 19h
Balaguer
Dissabte 27 de gener, 20:30h
Calaf
Cabaret
Divendres 19 de gener, 21h
Lleida