,
26/04/2017
Vídeos
Montferri a vista d'ocell

El Santuari de Montserrat de Montferri a vista d'ocell

És un dels monuments més bonics del Camp de Tarragona. Obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol, el santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri impressiona es miri des d'on es miri. Però si ho fem a vista d'ocell, ens enamora completament. 

De la mà de l'empresa Sr. Dron, podem posar-nos les ales i deixar-nos portar per unes imatges precioses que ens deixen contemplar els increïbles detalls d'un edifici convertit, sense cap dubte, en una autèntic obra d'art. Pugeu el volum i gaudiu del vol! 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.