,
11/05/2015
Corporatiu
Pàgina d'usuari propia
Foto:
Surtdecasa.cat

Ja pots tenir el teu Surtdecasa.cat personalitzat!

Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa? Surtdecasa.cat vol oferir-te la informació que més s'adapti als teus gustos i interessos perquè no hagis de buscar allò que vols, sinó que simplement ho trobis. Com? A través d'un perfil privat d'usuari on et podràs personalitzar la teva agenda i estar al dia dels continguts que més t'interessin! Una pàgina que et podràs confeccionar a mida, i també adaptar estèticament perquè puguis sentir-t'hi identificat. Si vols gaudir d'aquesta experiència i inaugurar la nova etapa de la comunicació interactiva que et proposem, només t'has de registrar.

Hi pots accedir des dels botons 'Inicia sessió' o 'Registra't' (si no has iniciat sessió o encara no has creat cap compte d'usuari) o des del botó amb el teu nom d'usuari que trobaràs a la part superior dreta del web.

Seguiu aquest vídeo tutorial:

Aquí llegireu el que ens passa pel cap als de la redacció de Surtdecasa al Camp de Tarragona

22/08/2016
El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver actuarà el pròxim 28 d’octubre, a les 10 la nit, al Teatre l’Artesana de Falset, en un concert que servirà per tancar la girà de presentació del tercer àlbum, anomenat ‘Pegasus’, de qui fou el lletrista, com
17/02/2016
Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del cicle de concerts de soul i rhythm and blues TGN Soul City, gràcies a una entesa amb la productora de concerts Vòrtex i la Sala Zero, les entitats que organitzen aquesta
02/02/2016
La periodista Sílvia Sagalà assumeix aquest mes de febrer el càrrec de cap de continguts de l’edició al Camp de Tarragona de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazín de tarda 'Divendres' de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expan
11/05/2015
Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa?
27/04/2015
El passat divendres vam poder celebrar el nostre segon aniversari ni més ni menys que al ritme de Zien Años, El Último Vecino i Dj Silencio -als que devem un agraïment molt i molt gran- gràcies a la bona gent del Pilée de Reus.
17/03/2015
Aquesta setmana portem l'exposició 'Instants Culturals. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona', de Gerard Martí i Roig, al Bar Campus de Reus.