Blogs

Gastronomia

Gastrologia bàsica

Obessions d'un gastronòmada

El Dr. Pantxo va nèixer entre fregits i arrebossats. Quan era petit, berenava 'Bollycaos' i 'Fresquitos'. No suporta tenir gana ni la cervesa sense alcohol. Defensor dels bars autèntics i enemic dels preus sense l'IVA inclòs. Gastronòmicament dispers.

05/08/2015
Una de les activitats més interessants quan es viatja a l’estranger durant les vacances és tastar les especialitats gastronòmiques de cada país, tot i que a vegades acabem degustant les versions més descafeïnades dels plats típi
09/03/2015
Hi ha una obsessió de la gastronomia actual per crear tendències a partir de productes que sempre han format part dels nostres tiberis i borratxeres.
03/01/2015
Començar a estalviar després del dispendi nadalenc elaborant el nostre propi Tortell de Reis sembla una bona idea.
25/12/2014
El Nadal és l’època en la qual mestresses de casa i cuiners amateurs es converteixen en sofisticats xefs i el nitrogen líquid esdevé un element imprescindible a la c
04/05/2014
A continuació podeu llegir la segona entrega dels MILLORS COMENTARIS dels PITJORS RESTAURANTS DEL CAMP DE TARRAGONA. Ah, que no heu llegit la primera part?
09/04/2014
Un recurs molt útil a l’hora de triar un bon restaurant és consultar per internet les opinions d’altres clients sobre els diferents establiments.
03/01/2014
Sense temps per recuperar-nos de la ressaca de la nit de cap d’any, enllacem amb el maldecap de les compres dels regals de ses Majestats els Reis Mags d’Orient.