,
05/08/2015
Gastronomia

Els millors restaurants 'guiris' de la Costa Daurada

Una de les activitats més interessants quan es viatja a l’estranger durant les vacances és tastar les especialitats gastronòmiques de cada país, tot i que a vegades acabem degustant les versions més descafeïnades dels plats típics i en els restaurants més guiris de la zona.

Si no teniu la possibilitat de creuar fronteres sempre podreu visitar diferents països fent servir la gastronomia com a mitjà de transport a través dels restaurants de cuina internacional que ens ofereixen les poblacions costaneres del Camp de Tarragona. No tingueu cap dubte, endrapar i beure és el vehicle perfecte per endinsar-se en la cultura de cada regió.

Els següents restaurants han estat seleccionats atenent a un criteri totalment subjectiu però procurant destacar els establiments més autèntics (pel que fa al menjar o l’ambient que s’hi respira) i que es caracteritzen per una bona relació qualitat preu. Per garantir una experiència completa i una màxima immersió en aquest particular viatge s’han triat locals ubicats en les poblacions més turístiques de la Costa Daurada.

Heus ací la llista de països que podreu visitar recorrent només uns pocs quilòmetres:
 

ALEMANYA

MESON BAHIA (Carrer Pi de Baltasar, 32 Mont-roig del Camp)

Situat en una urbanització. Especialitats en carns amb salses, Schnitzel i també fan Bratwurst.

Web/contacte: www.mesonbahia.com

VELTINS (Passeig Marítim, 103 Cambrils)

Ubicat arran de platja. Zona chill out. Especialitats: arengades amb salsa de iogurt i poma, garró de porc amb col vermella i patates. Plats generosos.

Web/contacte: 977 36 47 55
 

COLÒMBIA

COLÒMBIA A LA CARTA (Carrer Apodaca, 20 Tarragona)

Especialitat en menjar colombià. Disposen de buffet lliure per 14€ (el primer dissabte de cada mes, beguda inclosa).

Web/contacte: http://restaurantecolombianoalacarta.com
 

EUROPA DE L’EST

MIMINO (Carrer del Penedès, 31 Salou)

Especialitat en menjar rus i concretament georgià. Preus ajustats i quantitat.

Web/contacte: http://www.restaurantmiminosalou.com

Sobre aquests dos propers restaurants no hem trobat referències ni els hem visitat...encara. Només aptes si ets un aventurer de mena.

PLAZA ROJA (Carrer de Josep Carner, 16 Salou)

Amb aquest nom segur que no defrauda en autenticitat.

У ДЯДИ СЕРЕЖИ (Passeig de Pau Casals, La Pineda)

El nom del restaurant al català es traduiria com a ‘Tiet Sergi’ però únicament trobaràs la grafia en ciríl·lic. Menjar típic rus. Ubicat al 2n pis accedint per unes escales des del passeig. Tenen un menú diari a 9,95€.
 

ÍNDIA

TAJ MAHAL (Carrer d’Amposta, 9 Salou)

Restaurant indi especialitzat en curries, entrants diversos i pa Naan.

Web/contacte: 977 38 07 20

TASTE OF INDIA (Avinguda de la Diputació, 167 Vilafortuny)

No ho sembla però segurament un dels millors restaurants indis de la província. Plats dividits per salses, bons curries i entrants. Carta extensa. Preu 15/20€ per persona. Fan menú diari a 9,90€ (sense beguda) però no pots triar els plats.

Web: https://www.facebook.com/pages/Taste-of-India/456480034482067
 

IRLANDA

DANNY BOY (Carrer Verge del Pilar, 8 Salou)

Pub/restaurant per prendre cerveses i escoltar música en directe. Especialitat en hamburgueses i també tenen pastís de carn a la Guiness.

Web/contacte: http://www.dannyboysalou.com

GUINESS IRISH TAVERN (Carrer Alfons V, 8 Salou)

Ostenta la primera posició en Tripadvisor Salou amb més de 800 opinions. Serveixen especialitats com el pastís de carn a la Guiness, Shepherds Pie, hamburgueses o costelles.

Web/contacte: http://www.theguinnesstavernsalou.com
 

ITÀLIA

LA PIAZZA (Carrer de la Punta del Cavall, 5 Salou)

Ubicat en un lloc tranquil al Cap Salou, molt acollidor. Menjar bo i bé de preu.

Web/contacte: 977 37 00 78

PIZZERIA DA GENNARO (Carrer de Pau Casals, 35 Cambrils)

Autèntic napolità. Pizzes al forn de llenya i productes genuïns de Nàpols. Boníssima relació qualitat preu.

Web/contacte: pizzeriadagennaro.wix.com/pizzeriadagennaro
 

JAPÓ

NAGOYA (Via Augusta, 19 Salou)

Buffet lliure de menjar asiàtic/japonès per 11,90€ (nits 15,90€).

Web/contacte: https://www.facebook.com/japones.nagoya

SAKURA (Carrer de Barbastre, 13 Salou)

Buffet lliure asiàtic/japonès servit a taula. Molta varietat, preparat al moment a la cuina Teppanyaki que és visible des de les taules. 17€ (no inclou beguda, una mica cares).

Web/contacte: http://m.sakurasalou.com/
 

PAÏSOS BAIXOS

HOLLANDALUZ (Carrer Fray Junipero Serra, 1 Salou)

Bar/restaurant holandès on fan costelles, carns, pizzes, sandvitxos i sopes.

Web/contacte: http://www.hollandaluzsalou.nl

OH LA LA (Carrer d’Hipòlit Làzaro, 8/9 La Pineda)

Bar holandès on els dilluns ofereixen buffet lliure de costelles per 14,75€. També tenen una oferta d’1kg de musclos a l’holandesa i elaboren alguns fregits típics i salsitxes Frikandel.

Web/contacte: http://www.barrestaurantohlala.com
 

REGNE UNIT

GABBER’S GRILL (Carrer Carles buigas, 26 Salou)

Pub/restaurant anglès on serveixen English Breakfast, carns rostides i fan unes hamburgueses de molts pisos.

Web: https://www.facebook.com/pages/Gabbers-Grill/471090643009014

OLIVER’S RESTAURANT (Carrer d’Amposta, 14 Salou)

Restaurant britànic especialitzat en carns rostides, costelles y també English Breakfast.

Web/contacte: http://www.oliversrestaurant.salou.co.uk

THE PALM TREE (Carrer de Valls, 8 Salou)

Restaurant anglès que ocupa la segona posició en Tripadvisor Salou. Especialitat en pastís de carn de vedella a la Guiness, hamburgueses i carn a la graella.

Web/contacte: http://m.thepalmtreesalou.com/​
 

TAILÀNDIA

THAI SALOU (Carrer de Barbastre, 13 Salou)

Especialitat en woks, curries, postres (sopa de meló i llet de coco). Fan un menú diari a 14,50€ i un d’especial a 19,90€ (també nits).

Web/contacte: http://www.thairestaurantsalou.com

 

Si voleu fer algun comentari sobre aquests restaurants o recomanar-ne de nous podeu fer servir les vies de contacte següents. Bon viatge!

Mail: gastrobasica@gmail.com

Twitter: @gastrobasica

Atentament,

Dr. Pantxo

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El Dr. Pantxo va nèixer entre fregits i arrebossats. Quan era petit, berenava 'Bollycaos' i 'Fresquitos'. No suporta tenir gana ni la cervesa sense alcohol. Defensor dels bars autèntics i enemic dels preus sense l'IVA inclòs. Gastronòmicament dispers.

05/08/2015
Una de les activitats més interessants quan es viatja a l’estranger durant les vacances és tastar les especialitats gastronòmiques de cada país, tot i que a vegades acabem degustant les versions més descafeïnades dels plats típi
09/03/2015
Hi ha una obsessió de la gastronomia actual per crear tendències a partir de productes que sempre han format part dels nostres tiberis i borratxeres.
03/01/2015
Començar a estalviar després del dispendi nadalenc elaborant el nostre propi Tortell de Reis sembla una bona idea.
25/12/2014
El Nadal és l’època en la qual mestresses de casa i cuiners amateurs es converteixen en sofisticats xefs i el nitrogen líquid esdevé un element imprescindible a la c
04/05/2014
A continuació podeu llegir la segona entrega dels MILLORS COMENTARIS dels PITJORS RESTAURANTS DEL CAMP DE TARRAGONA. Ah, que no heu llegit la primera part?
09/04/2014
Un recurs molt útil a l’hora de triar un bon restaurant és consultar per internet les opinions d’altres clients sobre els diferents establiments.
03/01/2014
Sense temps per recuperar-nos de la ressaca de la nit de cap d’any, enllacem amb el maldecap de les compres dels regals de ses Majestats els Reis Mags d’Orient.