Fires i festes
,
2017
Dilluns 11 de setembre, 11h
Plaça Onze de Setembre
Manresa

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya

El proper dilluns 11 de setembre, a les 11 del matí, tindrà lloc l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, a la plaça Onze de Setembre de Manresa.

L’acte comptarà amb els parlaments de l’alcalde i dels comissaris de la commemoració del 125è aniversari de les Bases de Manresa, Francesc Comas i Jordi Rodó, i l'ofrena floral de l'Ajuntament i les entitats que s'hi adhereixin.

L’acte preveu també l'actuació d’una dansaire de l’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages, que farà el Ball d’Homenatge, una dansa sòbria creada pel coreògraf Joan Serra i el músic Jaume Arnella, amb l’objectiu de manifestar el reconeixement a persones i institucions i per donar la benvinguda.

El Cant del l’Himne Nacional de Catalunya anirà a càrrec de les diferents corals de Manresa: Capella de Música de la Seu, Cor parroquial de Sant Josep del Poble Nou, Coral Eswèrtia, Coral Font del Fil i Orfeó Manresà, dirigides per Antoni Garriga. Finalment, totes les persones que ho vulguin podran ballar sardanes, amb la col·laboració de sardanistes del Grup Sardanista Dintre del Bosc i del Grup Sardanista Nova Crida.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1