Entorn
,
2017
Divendres 14 de juliol, 19h
Dels Trullols al Monestir de Sant Benet
Manresa

Caminada Popular de Les Bases

La caminada popular de les Bases unirà Manresa i el monestir de Sant Benet, passant per Viladordis, en el marc de la commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa.

L’objectiu és recordar la visita que van fer a Sant Benet el 26 de març de 1892 els delegats de la Unió Catalanista, reunits a la capital del Bages per aprovar les 'Bases per a una Constitució Regional Catalana'.

La caminada, organitzada per la Comissió del 125 aniversari de les Bases, l’Ajuntament de Manresa i el Centre Excursionista de la Comarca de Bages, amb la col·laboració del Parc de la Sèquia, sortirà a les 7 de la tarda dels Trullols, concretament al costat del Viena.

L'itinerari passarà per Viladordis, tindrà un recorregut de 9 km amb molt poc desnivell i és apta per a totes les edats. Hi haurà avituallaments a la sortida i a l’arribada i tots els participants rebran un obsequi.

A més a més, un cop al monestir, podran fer una visita turística gratuïta gràcies a la col·laboració de Món Sant Benet. La tornada es podrà fer en bus a partir de les 21:30h fins al punt de la sortida, als Trullols.

Preu inscripció anticipada: 3€ (EXHAURIDES)
Només queden una quinzena de places (5€), a les que es podrà accedir una estona abans de la sortida.
 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1