AGENDA
Menjar i beure
Del 19 de juliol al 8 de setembre
2017
Món Sant Benet
  • Sant Fruitós de Bages

Capvespres a Món Sant Benet

Sant Benet té memòria. Les pedres conserven la memòria del seu passat viscut. També la seva memòria gastronòmica. Memòria del vi treballat i conservat al celler. Memòria dels àpats dels monjos a l’antic refectori i cuina, entorn del claustre. I sobretot la memòria més propera de l’estada de la família Casas al monestir: les antigues cuines en una sala gòtica de la planta baixa, i els menjadors i sales de la part alta, que són testimoni d’una vida luxosa, en la mansió d’estiu d’una família burgesa.

De la mà de la cuinera de la família d’en Ramon Casas  i mitjançant diverses videoinstal·lacions suggestives, es farà un recorregut per la història del menjar a Sant Benet.

L’activitat inclou:
20:30h: Sopar a la fresca: Un sopar amb vistes al monestir, copsant tota la màgia del capvespre a Món Sant Benet i gaudint de diversos plats inspirats en la història d’aquest espai. Receptes inspirades en el passat medieval, productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i receptes burgeses de principis del s. XX que la família Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu.

22:00h: Visita nocturna especial: Aprofitant l’ambient màgic de la nit al monestir, es farà un recorregut per la història dels gustos i les olors de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Dates
Del 19 de juliol al 8 de setembre
Juliol: dimecres i divendres
Agost-setembre: dijous i divendres

Preu: 36€ adults | 18€ nens de 5 a 12 anys

Mon Sant Benet

Et pot interessar

MónNatura Delta de l’Ebre
Dissabte 21 d'octubre, 12 i 16h
Amposta
banyoles medieval
Dissabte 21 d'octubre, 17h
Banyoles
Visita guiada al Parc Neolític de la Draga
Dissabte 21 d'octubre, 11:30h
Banyoles
Cevera, Segarra, visita guiada, guia, novembre, 2016, Surtdecasa Ponent
Diumenge 19 de novembre, 12h
Cervera
Dissabte 28 d'octubre, 17h
Corçà
Diumenge 22 d'octubre, 12h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 19 de novembre, 11:30h
El Port de la Selva