AGENDA
Menjar i beure
Del 19 de juliol al 8 de setembre
2017
Món Sant Benet
  • Sant Fruitós de Bages

Capvespres a Món Sant Benet

Sant Benet té memòria. Les pedres conserven la memòria del seu passat viscut. També la seva memòria gastronòmica. Memòria del vi treballat i conservat al celler. Memòria dels àpats dels monjos a l’antic refectori i cuina, entorn del claustre. I sobretot la memòria més propera de l’estada de la família Casas al monestir: les antigues cuines en una sala gòtica de la planta baixa, i els menjadors i sales de la part alta, que són testimoni d’una vida luxosa, en la mansió d’estiu d’una família burgesa.

De la mà de la cuinera de la família d’en Ramon Casas  i mitjançant diverses videoinstal·lacions suggestives, es farà un recorregut per la història del menjar a Sant Benet.

L’activitat inclou:
20:30h: Sopar a la fresca: Un sopar amb vistes al monestir, copsant tota la màgia del capvespre a Món Sant Benet i gaudint de diversos plats inspirats en la història d’aquest espai. Receptes inspirades en el passat medieval, productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i receptes burgeses de principis del s. XX que la família Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu.

22:00h: Visita nocturna especial: Aprofitant l’ambient màgic de la nit al monestir, es farà un recorregut per la història dels gustos i les olors de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Dates
Del 19 de juliol al 8 de setembre
Juliol: dimecres i divendres
Agost-setembre: dijous i divendres

Preu: 36€ adults | 18€ nens de 5 a 12 anys

Mon Sant Benet

Et pot interessar

Diumenge 27 d'agost, 11h.
Santa Margarida i els Monjos
MónNatura Delta de l’Ebre
Del 14 de juliol al 15 de setembre, 12 i 17h
Amposta
Diumenge 15 d'octubre, 12h
Ullastret
Visita guiada al Parc Neolític de la Draga
Dissabte 19 d'agost, 11:30h
Banyoles
Castell de Florejacs
Dissabte 19 d'agost, 20h
Torrefeta i Florejacs
Dissabte 26 d'agost, 18:30h
Corçà
Dimarts 22 d'agost, 19h
Vilafranca del Penedès