AGENDA
Menjar i beure
Del 19 de juliol al 8 de setembre
2017
Món Sant Benet
  • Sant Fruitós de Bages

Capvespres a Món Sant Benet

Sant Benet té memòria. Les pedres conserven la memòria del seu passat viscut. També la seva memòria gastronòmica. Memòria del vi treballat i conservat al celler. Memòria dels àpats dels monjos a l’antic refectori i cuina, entorn del claustre. I sobretot la memòria més propera de l’estada de la família Casas al monestir: les antigues cuines en una sala gòtica de la planta baixa, i els menjadors i sales de la part alta, que són testimoni d’una vida luxosa, en la mansió d’estiu d’una família burgesa.

De la mà de la cuinera de la família d’en Ramon Casas  i mitjançant diverses videoinstal·lacions suggestives, es farà un recorregut per la història del menjar a Sant Benet.

L’activitat inclou:
20:30h: Sopar a la fresca: Un sopar amb vistes al monestir, copsant tota la màgia del capvespre a Món Sant Benet i gaudint de diversos plats inspirats en la història d’aquest espai. Receptes inspirades en el passat medieval, productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i receptes burgeses de principis del s. XX que la família Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu.

22:00h: Visita nocturna especial: Aprofitant l’ambient màgic de la nit al monestir, es farà un recorregut per la història dels gustos i les olors de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Dates
Del 19 de juliol al 8 de setembre
Juliol: dimecres i divendres
Agost-setembre: dijous i divendres

Preu: 36€ adults | 18€ nens de 5 a 12 anys

Mon Sant Benet

Et pot interessar

Taller de Nadal al Món Sant Benet
Dies 23 i 24 de desembre
Sant Fruitós de Bages
MónNatura Delta de l’Ebre
Dissabte 16 de desembre, 12 i 16h
Amposta
MónNatura Delta de l’Ebre
Dissabte 16 de desembre, 10:30h
Amposta
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabte 16 de desembre, 11h
Manresa
Diumenge 17 de desembre, 11:30h
El Port de la Selva
Art Ecclesia
Diumenge 17 de desembre, 11h
Veciana
Diumenge 17 de desembre, 12h
Vilafranca del Penedès