Música
,
2017
Diumenge 23 de juliol, 21:30h
Teatre El Progrés
Martorell

Carmina Burana

Per tancar la 4a edició del festival PAS Pont a les Arts Sonores, es podrà veure en estrena absoluta 'Carmina Burana' amb la Coral Ars Nova i el grup Percussions de Barcelona, una de les formacions de percussió més antigues i prestigioses d’Europa.

La Coral Ars Nova neix a Martorell fa més de 40 anys. El seu repertori abraça tots els estils de música coral havent treballat cançons tradicionals catalanes, basques, espirituals negres i un repertori de música ortodoxa russa.

Percussions de Barcelona és un grup de música de cambra dedicat a la interpretació i divulgació de la música contemporània per a instruments de percussió i una de les formacions de percussió més antigues d’Europa. Interpreta les principals composicions per a grup de percussió del repertori internacional.

Una quarantena de cantaires, dos pianistes, tres solistes, sis percussionistes amb més d’una quinzena d’instruments i un grup de dansa per interpretar 'Carmina Burana' de Carl Orff una de les peces més importants de la música del s. XX.

  • imatge de control 1per1