Música
,
2017
Dissabte 18 de novembre, 19h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert de la Companyia Torreta

La Companyia Torreta neix com a Trio Torreta la primavera del 2014, al Bages, de la mà de Joel Díaz, Ramon Navarro i Queralt Valls, amb l’objectiu d’oferir un concert que alhora fomenti el ball de plaça i popular en diferents estils tradicionals dels països que integren el continent europeu (França, Grècia, Portugal, Itàlia, Catalunya...). L’any 2015, s’uneixen a la formació Sònia Anton, Berta Sala i David Sorribas, formant-se així la Companyia Torreta i consolidant-se amb l’enregistrament de la maqueta 'Viatge per Europa' i la presentació del projecte arreu de Catalunya.

Torreta és sinònim de música de nova composició, d’arranjaments moderns de la música de sempre i de creuament d’estils. Busca un aire fresc i innovador per les danses tradicionals de tota la vida. En aquest espectacle, la Companyia Torreta oferirà un recorregut pels Països Catalans a través de la sardana, l’havanera, la jota, la bolangera manresana i molts més.

Per a aquest concert del cicle d’Arrel comptarem amb una part de la sala en format pla, convidant a qui vulgui a ballar.

Preu: 

15€ | 12€ menors de 25 anys i majors de 65 anys, socis del Galliner i Escoles de Música
Venda d'entrades anticipades aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1