AGENDA
Activa't
Dimarts 14 de novembre, 20h
2017
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí
  • Igualada

Dimarts de Diàlegs: 'Igualada, ciutat de què?'

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) ja té a punt la sessió d’aquest trimestre amb la pregunta: 'Igualada, ciutat de què?'

L’objectiu és analitzar quina marca té la ciutat, què identifica Igualada, com es projecta interioriment i exteriorment. També es vol analitzar si cal que les ciutats tinguin marca o no i què aporta disposar d’un posicionament específic.

El debat sobre la marca d’Igualada encetarà la nova etapa de DdD en la qual es canvia el format i es tractarà un tema cada trimestre dividit en tres sessions diferents. La primera sessió serà 'Enfoquem' i és la que es farà aquest dimarts dia 14 amb la presència de la professora de geografia de la Universitat de Barcelona Núria Benach i la investigadora en geografia de la UOC i la Universitat Rovira i Virgili Elsa Soro que contraposaran les seves opinions sobre les ciutats marca.

La segona sessió d’aquest primer trimestre de la nova etapa de DdD es dirà 'Analitzem', es farà el dissabte 25 de novembre i consistirà en un debat-vermut per acotar aquest tema al context d’Igualada en un format de sessió de treball en grups on tothom podrà dir-hi la seva.

La tercera sessió serà 'Debatem' i és farà el dimarts 12 de desembre al vespre. S’hi presentaran les conclusions i s’interpel·laran els actors locals vinculats a la marca d’Igualada perquè puguin opinar públicament sobre el que es digui.

Dimarts de Diàlegs
Per Nadal, tasta el Parc Natural de Montserrat - El Bruc

Et pot interessar

Carles Viarnès
Divendres 24 de novembre, 21h
Igualada
Dimarts de Diàlegs
Dissabte 25 de novembre, 10h
Igualada
Clarinet
Del 20 al 24 de novembre
Igualada
VOC 2017
Dies 24 i 25 de novembre
Igualada
Patrimoni oblidat
Del 2 al 30 de novembre
Igualada
Arquitectures i Animals
Del 19 d'octubre al 2 de desembre
Igualada