Espectacles
,
2017
Divendres 1 de desembre, 21h
Teatre Kursaal
Manresa

Espectacle '¡Quién tuvo retuvo!'

Quan Faemino y Cansado encaren la creació d’un nou espectacle la seva primera preocupació és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple, a ‘¡Quien tuvo retuvo!’ està clar que no.

Quan decideixen quin serà el tema que conduirà el seu nou espectacle, habitualment rebutgen qualsevol idea ja realitzada. No ha estat el cas de '¡Quien tuvo retuvo!'. Quan busquen com serà la posada en escena del nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja sigui d’escenografia o d’il·luminació. A '¡Quien tuvo retuvo!' no ha estat possible. Quan Faemino y Cansado dissenyen la producció d’un nou espectacle mai no els fa por el cost econòmic, mai no eliminen un gag o un sketch per car que sigui portar-lo a escena.

Tanmateix, a ‘¡Quien tuvo retuvo!’ la producció ha estat més aviat austera. En definitiva, si no és excel·lent, ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, què aporta '¡Quien tuvo retuvo!' a la carrera de Faemino y Cansado? Doncs dues coses fonamentals: rialles i reminiscències, en la seva nova visita al Kursaal.

Preu: 

24€ | 22€ menors de 25 anys i majors de 65, i socis del Galliner.
Venda d'entrades anticipades aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1